Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksam

jag är tacksam
jag är positiv
trots allt
jag gått igenom

bara för att
jag varje dag
är tacksam
positiv
betyder det inte
att jag har allt jag vill ha
att jag alltid är glad
att allt går som jag vill

det betyder
att jag i mitt liv
valt
att se
det som faktiskt går bra
att sätta värde
på det jag har




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-26 08:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft och livsglädje!
2021-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Ett bra utgångsläge.
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77