Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


d.21:a Feb., 1861.


Liikutukset (Till Lars Levi Laestadius)


Rörelsen framåt
till nyckelmakten.
Paradisiska stunder
i nådens ordningar.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-26 17:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2021-05-04

  minblekakind VIP
Jag kommer från en släkt av laestadianer. Fin haiku!
2021-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Ulf Carlsson, syntesen mellan Ludvig Jönsson och Sune Mangs.
2021-02-27

  Ulf Carlsson VIP
Laestadius - syntesen mellan Calvin och von Zinzendorf eller (i Sverige) mellan Schartau och Lewi Pethrus.
2021-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen en kämpe.
2021-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen