Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördag

solen skiner
från blå himmel
barnprogram på tv:n
våran fina tjej tittar
tar det lugnt

idag blir en familjedag
med mina två
vi ska bara vara
åka ut på äventyr
umgås
vara i nuet
som vi tycker är av vikt
som familj

frukost vi nyss ätit
youghurt med granola
kaffe
ett måste om morgonen




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-27 09:42



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sådana dagar behövs
2021-02-27

  Sparvögat VIP
Det låter som en underbart härlig dag...
2021-02-27

  Dennis Brinkeback VIP
Fin vardag
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77