Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

 

Vandring'

Glömma bort det jag trott och lärt
Byta vetskap mot vishet
Glömma dogmer som mig närt
Glida in i ett hav av frihet

Sväva kring i vädrets makter
Famna färger av skön kulör
Andas dofter från nya trakter
Känna hjärtslagen mig förför

Nya tider Gamla sorger
blandas samman i en deg
Grädda bullar som i orgier
Höra fotstegens alla steg

Skratta Gråta Le och sjung
Bo i vårens alla dofter
Vara gammal ändå ung
Minnas att vi bara stoft är




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP