Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

positiv ensamhet

att kunna vara
ensam
med sig själv
och nöja sig
med
sitt eget sällskap
det är
positiv ensamhet




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-01 15:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo efter ett år snart i isolering!
2021-03-03

  mare VIP
Håller med
älskar mitt
eget sällskap
där bor en
ljuvlig frihet
2021-03-02

  Lars Hedlin
Exakt! Mycket bra insikt!
2021-03-02

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
2021-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer att inte bli berikad.
2021-03-01

  ULJO
I vissa lägen kan det vara bra. Men att ha vänner omkring sig är ju berikande.
2021-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med.
2021-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet.
Skönt att vara för sig själv ibland.
2021-03-01

  Öknens Ros VIP
Ensamhet kan ibland vara positivt.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77