Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäckande i mig och dig



Det gäckande

det undflyende

Vad finns i mig

Vad finns i dig



Kontinuiteten i mitt

kan ha köpta segel

för en mjuk seglats

men komplexiteten

har fortfarande

skarpa hörn



Personligheten i ditt

kan färdas beskådas

och ställas ut med

outgrundlig yta men

det undre är till

för att förstås



Det kuriösa

det indefinita

Kan spåras till mitt

Kan spåras till ditt




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-01 17:14



Bookmark and Share


  Susen VIP
Spännande text. 'Det undre är till för att
förstås'. Under ytan.
2021-03-02

  Öknens Ros VIP
Vem är du, vem är jag...? Vad döljer sig under ytan? Människan är en komplex varelse.
2021-03-02

    Lena Staaf VIP
Intressant text! Vi kanske tror att vi känner oss själva och någon annan men det är bara hypoteser.
2021-03-01

  Elinor Sörensson VIP
En intressant text som får mig att tänka på en rad i en dikt av den mästerlige
Ekelöf.

"Det som är botten i dig är botten också i andra".
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP