Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att

 

Jag visar upp mig

på din gata

tar din hand

och vill ha mer

jag greppar livet

och dansar tango

stjäl en kyss

när ingen ser.

 

Jag hoppar över

alla hinder

river murar

följer John

skriver ditt namn

på alla väggar

bara för att

jag är sån.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP