Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dröm hjärta

Öppna upp ditt varma sinne

Ett  drömhjärta

faller ned

Plocka  det upp

och  låt  ditt varma hjärta

känna du är betydelsefull

Ser genom drömmen

glädjen framtidstro

förväntan

Ett drömhjärta faller ned

till dig vill  ge din dag tid

Håll om det......

Bevara låt tiden stanna.......

Kärleken slår en ring runt dig.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-05 13:57



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Kärleken slår en ring runt dig"
en uppmuntrande tanke
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP