Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetken vain se kesti

 

Kengän korolla

löin peilin rikki

 

Se oli jäätä

 

 

 

Kyllä helpotti




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-06 01:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hirtehishuumoria!
2021-03-06

  Pirjo VIP
Siksipä juuri.
Mikä oli se peili
Se joka ei vastannut

2021-03-06

  SatansSon VIP
varför knäckte du spegeln? du är ju söt nog att va stolt över ddig själv.
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP