Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Frostmålat ibland

Ena dagen frostmålade träd
nästa dag nakna grenar och svartis på marken
snödropparna böjer sig för vinden
minnesdatum ett år i karantän
pandemistartsmånad
ljuset knaprar in på mörkret dag efter dag
himlen glöder mellan husen i kvällen

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-07 17:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Orden i din dikt
skapar ett flöde i min själ
Ackompanjemang
till alla små stunderna
i min slutna värld
2021-03-24

  Anya VIP
Tycker du fångar dubbelheten i pandemin och hoppet i mars månad. Precis som livet själv. Mörker och ljus.
2021-03-09

  wiria77
dina rader
de talar för sig självt
strålade vackra
2021-03-09

  karenina VIP
Mkt fint målat med dina ord
2021-03-07

  Susen VIP
En verklighet ingen trodde i sin värsta fantasi! Bra beskrivet
2021-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP