Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det de inte visste fanns

I vinden busar kylan
sticker retsamt sina kalla händer innanför kläderna

Två trasiga människor blåser på varandras uppskrapade knän
hjälper varandra att dra de vassa taggarna ur insidan

Oktoberkvällen smakar hopp om sanning, om tillit och om helande

sjön speglar den gråmulna himlen i sin höstförberedda yta medan två trasiga människors fötter omedvetet förflyttar sig
mot en kärlek de inte anar
mot ett gemensamt liv de inte vet finns




Övriga genrer av CicciWJ
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-08 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ