Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängslan är ett gåtfullt vara



Vart ska vi färdas
vart ska vi gå
när dagning randas
med sol uppepå


Nu blinkar livet
nu skönjs var topp
inget bör missas
gnistrande hopp


Ängslan ett gåtfullt
vara vid val
spårvägar många
dina tankars mistral


Tillvaron djupnar
allteftersom
framtiden vet vi
är höljd i ett om




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-08 10:26



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


”Tillvaron djupnar”
belyser
livsvisdom

Tack!
2021-03-14

  Solweig Jansson VIP
Så varsamt formade verser om det osäkra - livet . . . . Fint !
2021-03-11

  Susen VIP
Ovissheten är en utmaning att hantera. Bra fångat
2021-03-09

  Elinor Sörensson VIP
"dina tankars mistral".
Skicklig bild av det mått av ängslan
som vägval, eller livsval, för med
sig. I den framtid som är höljd i ett
om.

Och titeln fångade mig direkt.
2021-03-09

    Lena Staaf VIP
Svårt att leva med ängslan och ovisshet. Men vad ska man göra?
2021-03-08

  Öknens Ros VIP
Att välja rätt väg ovisst när framtid är höljt i dunkel.
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP