Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker dag

 

 

Om vi söker ljuset
ska vi finna vägen

en vacker dag

en mycket vacker
ljus dag

när solen lyser över
stora och små
över gröna träd
och blåa sjöar

en vacker dag

när allting speglar sig
i en klarblå himmel

och denna himmel
speglar sig i
dina klarblå ögon

ska vi finna vägen
ut ur mörkret

som en fjäril
om våren
ska vi bryta oss
ut ur vår puppa

 

se ljuset
pröva våra vingar




P.G 20210309




Fri vers av Peter G VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-09 23:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Befriande flöde

Tro
Hopp
Kärlek

rymmer- allt


Tack!
2021-05-20

  genni VIP
Fint!
2021-03-24

    ej medlem längre
En vacker dag... sannerligen. Jag tycker om den här tematiken och dina dikter bär och balanserar orden så väl.
2021-03-17

  Solweig Jansson VIP
Vackert - spännande - rytmiskt !
2021-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om liv i förändring, från mörker till ljus och från sorg till glädje!
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP