Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världstillvarons döda stormästare.


Hemligheter


Förlorade skändligheter kvarstår
som hemligheter i skåp och kistor
samt i grottor och i diken,
under vatten, madrasser eller löv,
låsta, inlåsta, låsta - och döda.
Får inte grävas upp.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 06:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vad sådana har för sig i skymundan är en skam...
(Ef 5).

Men tänk att Ra var en av dem!
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen