Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en dröm...

jag var liten (eller stor)
och allt gick så oändligt långsamt
-eller snabbt
- - eller snabbt och långsamt på en gång
sådär... underligt...
och jag stod på jorden som var liten
på himlen var månen enorm och snurrade långsamt
- eller liten och snurrade fort
- - eller både liten och stor på en gång
allt var underligt
och mäktigt
och jag var liten och stor på en gång
stark och svag på samma gång
och allt var
underligt.

Precis om i verkligheten.




Övriga genrer av Henning
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-07-21 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2006-10-03

    Elie
ja, precis som i verkligheten.
fint!
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning