Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsagd på grund av arbetsbrist

vi sitter i lunchrummet, dammiga blomatrapper står i fönsterkarmen och det vita, sneda IKEAköket har sorgekanter från otaliga smutsiga händer och i diskhon ligger travar av odiskade kaffemuggar och du säger att ja tyvärr, du var en av dem som fick gå och jag gör en voodoodocka av dig inuti och sticker stora vassa nålar i ditt hjärta medan jag lugnt nickar och säger att det är okej och jag förstår, men jag vill inte förstå ett jävla skit och nålarna i ditt hjärta blir stora och tjocka men jag tar dig i handen och nickar och ler lite innan vi skiljs åt och jag hoppas att du dör din jävel.




Övriga genrer av Henning
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-10-23 16:33



Bookmark and Share


    mmm...mia
:) tycker om!
2008-04-28

    Elie
Som jag sa, starkt och massa känslor! skitbra helt enkelt.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning