Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limeri

En poetaspirant ifrån spånga
Skrev sonetter och dikter så långa
när plötsligt, vet hut!
inspirationen tog slut!




Fri vers av Henning
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-10-24 13:49



Bookmark and Share


    Elie
det måste ju handla om dig, har saknat dina dikter här mycket. fortsätt skriv så pennan glöder!
2007-10-24

    papillon
Försvann den i luften som ånga?
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning