Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trailer från en nära framtid

Efter en fräck jingel och en åkning över en entusiastisk studiopublik zoomar kameran in på den hurtiga programledaren. ”Välkommen till veckans avsnitt av programmet där just DU bestämmer vem som blir veckans gäst i heta stolen. Som vanligt består panelen av 5 dödsdömda fångar… och just DU har chansen att ge en av fångarna en chans till ett fritt liv. Som vanligt går förloraren direkt till elektriska stolen. Välkommen till programmet som ger ”vinna eller försvinna” en helt ny innebörd… välkommen till… Free’em or Fry’em!” Kameran zoomar ut och gör en ny åkning över den ännu mer entusiastiska publiken medan den hurtiga jingeln klingar ut. \"Free\'em or Fry\'em\" loggan ligger över bilden som långsamt tonas ut till reklampaus.




Övriga genrer av Henning
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-01-20 11:52



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Å hu! Jag tror du har rätt.
Efter tävlingen \"Be my baby\" (där barnlösa par tävlade om att få ta hand om en bäbis som en tonårsmamma skulle adoptera bort efter förlossningen) kan det nog bara gå utför.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning