Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... i väntan på att bli plockad av en ängel med busig blick...


...och du

Som mogna frukter i en låda
ligger vi och väntar på att livet skall plocka oss
innan möglet och fruktflugorna gör oss oätliga

separerade av tystnadens väsande tinnitus
ligger vi ensamma tillsammas och ropar
tysta skri; se mig!




Fri vers av Henning
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 13:47



Bookmark and Share


    Elie
jag känner mig visserligen inte som en frukt, men oj vad du träffar rätt. precis såhär är det.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning