Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselmirakel

Tänk
att av alla miljarder
himmelsbitar
var det just
du
som passade
i hålet i mitt hjärta!




Fri vers av Henning
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-02-06 14:30



Bookmark and Share


    Elie
visst är det magiskt!
underbara ord vännen min.
2007-02-19

    Kärlek är
vacker och säger verkligen allt
2007-02-06

  Lillasyster F
Vilken vacker liten kärleksdikt att ge till sin livskamrat!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning