Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel

att älska dig
det är att se
mirakel
det är osynligt
för andra
men för mig
är det klart
tydligt
att få bli älskad
av dig
det är mirakel
som bara du
och jag ser




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-11 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar!
2021-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Hela skapelsen är ett mirakel.

2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77