Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittrar

Hur mycket kan en människa bära

den bredvid

som inte bär det legitima

som står stark

fast rasar inombords 

vittrar sönder

i evig bakgrund

hur mycket?




Fri vers av Undine
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-11 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och i beröring...
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine