Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärens utveckling...en recension



Hon är inte blyg.
Steg för steg bestämmer hon sig till slut
för att resolut
kladda ner sig totalt,
gegga och joxa,
vända och vrida på sig själv,
alltså konstverket...
för att fullkomligen "bada gyttja"
i en slags transativ formulering
av de ultimata förnekelsernas paradoxala orgasm.

Och förskönande, beräknande svek.

Det är fadern in spe.
Futurums ansikte.


S.G. Hylin.
Dagens Späck.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-12 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP