Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i en värld där allting brinner runt en önskan

och jag kan inte hjälpa att mörkret sen tog över

tors hammare, mjölner
se jag blöder

I min värld har jag allt som jag behöver

dimman tog allt
allt det som jag sökte

hon sade att allt hos mig var som i en öken

en mörk kammare
dolken som jag högg

upp mot skyn, klar himmel grönska grönskar

i en värld där elden brinner runt en önskan




Fri vers av kalles
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-13 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles