Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Om du vore här...

 

Om du var här så skulle du få min kärlek
Jag skulle viska de tre orden i ditt öra
Smeka dina tilltalande ansiktsdrag
Låta mina händer utforska din kropp

 

Om du var här kunde vi njuta tidlöst
Generöst delat på passionerad värme
Få uppleva den euforiska resan ihop
Planera kommande resmål tillsammans

 

Om du var här så skulle inget fattas
Jag skulle känt mig gränslöst rik
Du är den skatt jag så länge sökt
Vad jag önskar att du vore här nu!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-13 08:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Människans största längtan, ibland så onåbar, att få njuta av kärleken till en annan människa.
2021-03-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ett mycket vackert poem om längtan, som vi nog alla kan känna igen oss i, länge leve kärleken.
2021-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP