Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan din värme

 

Tystnad

ett år av saknad

en tid av drömmar.

 

Jag hämtar andan

slocknar över längtans kudde

vaknar utan din värme.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-13 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP