Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra utan kläder

Nakna kroppar möts
Nakna kroppar sluter om varandra
Nakna kroppar känns säkert
Nakna kroppar ger närhet
Nakna kroppar möts som ett jordat eluttag
När du rör min nakna kropp känner jag elen den sprids i hela min kropp
Det möts det ger energi

Det ger hopp
Den ger närhet
Du smeker min solarplexus
Det blir en stor explosion
Som om allt blir fött på nytt
Du smeker min mellan femur
Jag känner lusten stiga
Jag blir på nytt född
Du smeker min över rursus
Jag lägger mig på ditt bröst
Jag hör verkligheten
Jag hör hjärtslagen

Lusten
Energin
Allt blir en stor grej explosion
Mellan våra nakna kroppar
Nakna kroppar finner ro
Nakna kroppar är konst
Naturlig konst
Nakna kroppar än idag




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-14 13:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skön ailletteration på slutet. gillar.
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus