Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sovhjulet och sovhavet.


Sovhavet


En miljon fiskar stannar upp
och havet sover.
Må du inte ha tusentals tankar
och sova med dem.
Jag har haft de tankarna åt dig
och med det en slags sorg.
Men de störde sig inte på mig,
som du gör.
Sov du gott och du får vakna upp
av härlig fågelsång.
Guds Namn översätts från hebréiska,
och det till punkt och pricka.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-14 15:00



Bookmark and Share


  Koloristen
Yes! Bingo.
2021-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Ett slags ställföreträdande lidande...?
Finns försoningssymboliken representerad här?
2021-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen