Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det oändliga

 


Universum inom mig


Universum utanför mig


I universum är jag en resande


långt bortom i oändligheten.


Allt det som bärs upp


av Gud,


skapat av Gud!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-15 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP