Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra mig isär


Snälla dra mig isär

Snälla krossa mitt liv

Jag kan ändå inte känna nå

Jag har blivit kall

Slutar känna nå

Jag undrar om det kanske kan va så

Vars så att jag du måste dra mig isär

Falla ner i det djupa

För att ta tillbaka min sårbarhet

Snälla förstör mig

Dra mig isär

Såra mig

Spotta på mig

Då kanske jag kan känna nått

Förnedra mig

Dra mig isär

Dränera min själ

Dra mig isär

Dyrast är känslor

Och jag har inte råd med dom nu




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 21:21



Bookmark and Share


  PPQ
vilken stark och vacker text
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus