Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jorden öppnar sig när växter börjar gro.


April


Den tidiga kvällen är söt
med bönklockor och jasmin.
Mellan ögon och hjärna
finns evighetens koldioxidpapper,
vilket lika mycket imponerar
som den uppmjukande effekten
av din fantastiska närvaro.
Håll mig mot din välanvända kropp
och jag kommer att göra det
till mina drömmars konstellation.
Tala mjukt i mina öron
med din undergörande ton
så att jag kan förstå allt.
Ty det nyskapande ljuset,
som inspirerar och motiverar,
sprids genom din ljuva andedräkt.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-20 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen