Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid tillsammans

 

Räkna inte de minuter

vi är från varandra

utan njut den tid vi får

tillsammans.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-20 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP