Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Tror jag tappat konsten
Förut var kropp min själ öppen som en vacker tavla
Nu har den blivit en tom vit tavla
Vet inte längre hur jag måla
Som att jag glömt hur man skapat den vackra målningen med färger entuasiasm
Nu är den tom
Jag vet inte hur det känns att smycka tavlan med känsla så som sorg eller lycka eller hat eller sorgen av gråt

För ni vet
Det behövs alla känslor för att skapa konst
Jag har glömt allt måla den vackra tavlorna med alla känslor
Så nu sitter jag här och kan inte ens sörja min förlust av att förlorat min kapacitet att skapa konst
Så nu är frågan kommer jag någonsin hitta den igen

Tror det kommer ta tid
Att dränka elden av min förlorade kapacitet
Jag är inte ens ledsen kan inte sörja inte gråta
Att jag tappat min konst
Min största lycka att få skapa
Skapandet som mina händer hjärta är till för att göra




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 21:50



Bookmark and Share


  PPQ
så bra du skriver
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus