Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsens fjäril

Se snart kommer den ljuva blå fjärilen flygande

Följer i dina fotspår var du än går

Den kommer med positiv energi

och glädjen formar ditt liv

Flyger in med förälskelse slöja

Snurrar runt runt

Fångar in rosaskimrande ljus

Speglar solens sken

Ger dig styrka mod i hjärtas innersta rum

Ger tröst i mörkret

Hjärtad fylls av en varm varm känsla

Våren kommer snart

och ljuset sakta in mer och mer

I sin vackra blåfärg

försvinner fjärilen i dagen som övergått till natt......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-22 14:34



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
subtila ord om naturen
2021-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den blå fjärilens magiska inverkan!
2021-03-22

  Sparvögat VIP
Så sköna ord om den blå fjärilens vår...
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP