Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledd att lära

 

I natten ropar jag

men ingen hör mig

mörkret draperar ljuset

döljer skuggorna

som inte längre följer.

 

Det vilda och det klara

lämnar allt åt mig att bära

i tanken är jag fördriven

i drömmen ledd att lära.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-03-23 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP