Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen nämnd men dessa finns


Uppförandekod


På somliga ställen ibland
finns det en avart av man

som nog pendlar så fint likt
oss andra i bur

men tristessens bojor skaver
på nätet han då svingar sin tur

tyvärr han tappat sin uppförandekod
hade ju skrivit på tapet å på bård

så med ord han tror sig andra sänka
ju bara han själv som högt nu tänka

sen blir att höra damernas skri
hans liv i skrift borde vara förbi

dagarna kryper och han på sin bård
sitter åter å rabblar kod




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-24 08:53



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ja, tyvärr finns dessa personer
där ute. Vill helst ignorera och inte
ge dem den uppmärksamhet de
inte förtjänar. Ett ämne som berör
många. Såväl de som själva drabbats
som de som sett andra drabbas.

Skickligt av dig att fånga denna företeelse
på rim.
2021-03-24

    Lena Staaf VIP
Många skändligheter begås på nätet.
2021-03-24

  Susen VIP
Ett viktigt ämne att belysa. Tyvärr att det behövs!
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP