Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


NAIV

naiv det är vad jag är

tror att jag funnit kärleken

allt var så bra

många telefonsamtal

ännu flera sms

så skulle vi mötas

utomhus hos mig

allt gick så bra

vi pratade och pratade

drack kaffe

det var något som kändes fel

du tittade på klockan

lite väl ofta

tänkte inte på det då

kände bara att våra händer

passade så bra i varandras

han åkte

lämnade ett tomrum efter sig

han ringde senare på kvällen

undrade om jag ville träffa

honom igen

det ville jag

för det kändes bra

sen började han ringa

många gånger

skickade ännu mera sms

så började han prata sex

då drog jag åt mig öronen

dom sms han skickade

var så konstiga

mycket stavfel

jag kände han är inget för mig

han kändes inte nykter

så dan efter 

skrev jag till honom

att vi skulle inte ses något mer

han skulle hitta någon annan

som passde honom bättre

jag borde ha sett igenom honom

men så naiv som jag är

trodde jag att jag funnit kärleken

kanske finns den för mig någonstans

finner jag den inte

får jag acceptera

att ingen 

blir förälskad i mig

 

anits 24 mars 2021

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-25 00:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Birger/Birre
2021-03-27

  Den filosofiske poeten
Tala inte om vad läsaren ska uppleva i texten, utan gestalta den.
Detta är inte prosapoesi, för att den har inte lyriska inslag
2021-03-27

  Feliaxel VIP
Tråkigt att uppleva
2021-03-25

  ULJO
Det kallas "fulkärlek".
2021-03-25

  Den filosofiske poeten
...full av kärlek :-)
2021-03-25

  alicja lappalainen VIP
VÅREN! ;);)
2021-03-25

  Niliboy
Att finna kärleken är för mig också hopp å tro. Herren hör bön så bed och du finner!
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP