Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ett Visset Rosenblad


Varelsen knuffade mig vid höften
Ropade förtvivlat och sökte gehör
Ville få finnas, ville få vara

Men livet är fullt av snaror
Och demonerna tar hårda tag
Du kommer anlända i aska
Å ingenting blommar i aska

Jag lämnar dig under Salikon
Där kan du existera och blomstra
Medan rosor vissnar hos mig
Vissnar för dig, för mig, för oss

Jag lovar vi återförenas tillslut
Förenas med alla stjärnbarn
Barnen som Salikon vaktar

Ingen kan skada dig nu
Min lilla varelse




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-25 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant. Du har en helt egen stil. Och den tilltalar mig. Bra skrivet!
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP