Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cpstördihuvet


skeva reflektioner eller sånt man inte borde skriva

jag gillar helst att öva på sånt
som jag inte behöver

kom på att allt e skit
shit, de finns nått jag behöver

köper massa flaskor sprit
det är sånt jag behöver

jag går en jävligt lång bit
för att få en pissig bit
av kakan

hashkakan alltså

jag glömmer besvär
lägger besvärjelser över din värld
ställer mig på stolen och skriker ut mitt begär

inom alla finns det ju nått gott
men nu har det gått för långt
begått för många våldsbrott

när min polare sade en dag till maj "va fan, chilla"
spöa jag han
å knulla hans chinchilla

glömde jag mig själv eller har jag utvecklats väl

till en jävla dåre

jepp, jag tror jag känner mig väl

uppdrag granskning
fuck allt sånt piss
finns för mycket besvär

känner mig fångad i en handikappsvärld

å nej detta e inget jävla skämt
detta är ett antikristet gospel från en CP patient

känner du dej kränkt?

då finns det två alternativ

försök sug dig själv eller dränk dig själv

eller om du e kvinna

så kan du ju tro att du kan vinna stort
bara genom att suga daj igenom varenda blatteort

hotfull e jag
när jag är full som ett as
knullar med en hund som e din
i en sotig oas

full av horor å avgaser

kacklar ur mig otäckheter
utan nån heder

vanglar runt på en tom parkeringsplats med flera liter

HB

och sånt man krossar å snortar
för att bli hög

för alla seder som jag lärt mig har jag spottat på
lixom på varenda jävla bög
som jag sett

tror jag lika gärna kan mörda skiten ur daj å bära din tunntarm som slips
medans jag lägger allt på svart
ännu ett bet

jag vill förnedra mig själv
skär ett smajl på min hals på twitch

men ack, jag tar mej i kragen
tar tag imorgon dagen

där ett efterblivet vakna/jobb/skit å sov-liv
väntar bakom hörnet av varenda steg-jag-tar-liv

bakom ögonen på den där katten som jag brukade stirra på
när jag va 8 bast, superkåt å utan nåt porrmagasin
just påväg in i min livstil

jag har ingenting att säga eller någon tanke värd att förstå
allt jag vill ha jag åtrår

simmar sakta under bron

helt fucked up jag hatar den tron som jag sitter på

tronen av hat och ondska

åker tillbaka i tiden
tittar på jesus på korset me ett sunt skratt

knuffar Fia å fuskar

fan va jag hatar mig själv
tur att allt mitt knark dödar natten

länge leve fantasy island
å helvetes trakten

tack för mig
det var allt jag behövde få sagt

sakna mig änte
för fan, håll käften, gonatt

sug min kuk å dyrka satan inatt

glöm vad jag sagt




Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 210 gånger
Publicerad 2021-03-26 02:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vet du vad CP innebär?
Det är en muskelsjukdom.
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles