Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min väska

Nu är det så

att jag tappat bort mig

 i min väska

 

jag ligger under allt du packat ner

 osynlig under det som är du

 

nu väger väskan mer än 20 kg

det blir dyrt

och den är tung


vilse i en väska som inte längre är min

under tyngden av dig

med okänt mål 




Fri vers av Undine
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-26 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine