Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge bort

Ge av ditt hjärta

Din frikostighet

Låt dagen lysa för någon annan

Kan vara denna dag eller någon annan dag

En liten strimma av glädje som faller

 och  följer golvets sprickor

Fyll ditt hjärta med värme

och följer  guldkornen

Tvätta dem inte bort

Så viktiga i en sårbar tid

Ge bort korn av guld

som ligget väntar på

att förgylla tiden  för din vän .......

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 16:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"Låt dagen lysa för någon annan"
vacker!
2021-03-27

  Sparvögat VIP
Så fina ord, att ge av sitt hjärta och skänka glädje...
2021-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP