Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Segrarna skriver historien", heter det. Ibland var dock de s k segrarna egentligen förlorare som kastade ut omistliga värden.


Historiens sophög


Jag vandrar ensam
på historiens sophög,
finner dyrbara skatter,
gör stora fynd.




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-27 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen