Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


sommarsöm



jag minns tiden
den barnsliga

där barfotatimmarna
andades ro
och nyvaknad hallonsmak smälte

sommarsömmarna sjöng mig dåsig
bort från de solvarma fälten

farmorsfamnen var trygg
och mjuk
framtiden
- en oöppnad julklapp


hela den väntande världen
var min
den var snäll

nu önskar jag regn
som renar




Fri vers av kanelen
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-07-22 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen