Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Lika samma"

Den kalla natten
isar i kylan

Väsnas i vassen
som fisken i stimmet
cirklar vid ljusets
kant

Dyker i vattnet för stunden
gravitationslös månlandning
för längesen

Likt vargen i det ljuset
som fågeln med brustna
vingar

Vi cirklar likt
jordens axell som
när allt är nära

Det som skiljer oss är
natten kring mörkrets fot

Och vi lever alla för varandra
i olika världar

Vilka vi än är och var vi än befinner oss




Fri vers av FAttar dU
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 14:13



Bookmark and Share


  Charles Abrams
Och vi lever alla för varandra
i olika världar


Djupare än så vet jag inte alltså
Skitbra!
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU