Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


säj mej


Hjärtats röst


Om du skulle säga någon
som du tycker allra mest om

den finaste du någonsin mött
i hela ditt liv

som du skulle vilja resa med
till en öde ö
och cykla med till jordens ände

Tänk efter:

Vem är den någon
du inte vill leva utan

eller ens kan leva utan

och som du vill leva med
tills livet tar slut?

Säj att det är mej




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-30 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, säg ...
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP