Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsyner


innan jag hört dig
står du plötsligt där
rostbrun bland fröskal

högt över våfflorna
cirklar rovfågeln
fiskmåsen varnar

citronfjäril
jag vet inte heller
vart jag ska





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-31 23:31



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Nog känner man igen den känslan; när man inte vet vart man ska ta vägen. Har alltid gillat din prosa. (också).
2021-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Fina haiku med vårkänsla
2021-04-03

  TrollTörnTrappan VIP
Så gott om flygfän här, i finfin dramatik, att jag för ett ögonblick föreställer mig även våfflorna fått vingar :-)
2021-04-01

  Niliboy
Fint!
2021-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP