Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jah är med dej


Att Vara Kärlek

Var du än går är jag med dej
Styrs inte av normer o regler
Allt som kommer ske här
Är förening i sanningens helhet

Varje dag du ges är
En dag att klara testet för livets mening
Varför vi existerar är att va ett med allt
Fast det känns rätt så kallt
Gör jag allt för att hålla dej varm

I textens kall, ödsla inte bort din frihet
Lägg ner hat o mörker låt mej ge dej
En hjälpande hand i all evighet
Sluta slava för pengar min fina vän

Bort med lidandet låt oss fira det
Allt du redan vet inte är verklighet
Sanningen är i dej, känn friden
Börja leva livet i harmoni o frihet


Vers2
Årets längsta dag långfredag risk för regn/
Dårens sämsta drag att fira med påskägg/
Låtens känsla har kärlek o profeten korsfästs/
låt mej ställa krav att ägna en tanke i stormen/

Krossa normer, bränn ner Rom med största konsten/
som sommarns första blomsters törst av solen/
min röst pratar aldrig nonsens ett med allt/
fett o nice överblick så varm ingen kan/

Styra min ande förutom kärlekens kraft/
kämpa på förändra det du kan i evighetens kall/
ser enighet i vad som e sant, nu klarar vi allt/
Låt mej berätta något som e real som fan/

vad som hände för tvåtusen år sen varför långfredagen är lång/
revolutionären i kärlekens namn/
som alla kan namnet på o förbannar kallt än idag/
känn hans ande denna dag det kan ge dej svar/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-01 14:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Svävande livsbejakande skrivet
Med "råd" att bevara i sitt
Hjärtas vrå!

2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl