Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affirmation för välmående


Smärta och ångest försvinn!
Glädje och lycka kom in,
i mitt liv och gör det perfekt,
likt en vårvinds renande fläkt!
Blås bort all oro och melankoli,
ge plats för vällust i skön harmoni!

När denna besvärjelse börjar verka
så kommer hela världen att märka
att jag blivit en helt ny person
tack vare denna affirmation.




Bunden vers (Rim) av Vipe
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-02 11:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar ångest framför detta slags nyandliga s k välmående.

Ångesten är åtminstone äkta.
2021-04-02

  Den filosofiske poeten VIP
Ha inte Affirmation i titeln. Läsaren ska ju överraskas
2021-04-02

  Den filosofiske poeten VIP
Jag gillar speciellt "affirmation" pga dess "kyla" i motvikt till "Smärta och ångest".

2021-04-02

    ej medlem längre
Trevliga rim i denna förhoppningsfulla text!
2021-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Sådana besvärjelser fungerar inte.
2021-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe