Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje solstråle

 

Jag släcker kvällens sista ljus

vet du är i längtan redo

vi når varandras skymning

känner lustens hetta brinna

ingen tid är förlorad

ingen saknad förgäves

längtar redan morgonen finna

där du finns i varje solstråle.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-02 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP