Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällsinformation


Bikupan - samhället

Livsproceserna i det
stora och lilla handlar
om liv och död.
Skapandet har sin tid
liksom uppbyggandet
blomningen och ned
brytningen.
Döden är ett avslut men
samtidigt en ny början.
Viloperioden mellan död
och födelse är som att nattsömn
alltid följs av dagens upp
vaknande.
I ljuset gör du entré på
Livets teaterscen, där
du väljer vilket drama som
just du behöver för att
genomskåda illusionen
om vem du är!
Precis som i bisamhället
finns arbetsbin, drönare
och drottningar.
Drönarna befruktar
Drottningen som
producerar arbetarna
som får bisamhället att
överleva.
Hur är det i det mänskliga
samhället..

Vem är drönare
Vem är Drottningen som
ska befruktas,
Vem arbetar för deras över
levnad.

Drottningen/Pengarna som
ska befruktas av... investerarna

Jobbet får...arbetarna utföra!...

Orsak-verkan.... Pengarna den stora
Illusionen.

Det handlar om att använda, vårda
och återställa naturen... Balans in o uttag!
Allas vårt ansvar! Drottningen är
MODER JORD vårt rotfäste som skövlas och förgiftas!
Det är vi som använder hennes gåvor som också
ska ansvara och vårda det hon ger.












Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-02 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP